Agenda mannenonbijt


pictogram mannenontbijt zaanstreek

mannenontbijt wormer

MANNENONTBIJT ZAANSTREEK

PROGRAMMA 2019

Ontbijten op de zaterdagochtend van 08.00 – 10.00 u.


2 november 2019

VEG Wormerveer

Spreker: Rein Willems

Hij zal spreken over het thema: “Je bent niet alleen”

Uit het cv van Rein:

Rein Willems

Het cv van Rein Willems is gevuld met meerdere aansprekende functies. Zo was hij senator namens het CDA, voorzitter van talloze organisaties en president-directeur van Shell Nederland. Bij Shell bekleedde hij diverse functies in de chemiesector van het bedrijf in onder meer Australië, Groot-Brittannië, Nederland en Brazilië. Hij is verder voorzitter geweest van de Milieucommissie VNO-NCW. Inmiddels geniet Willems van zijn pensioen.


15 juni 2019

Wijngaard -Wormer

Spreker: Marc Holleman

Marc Holleman is student aan het Evangelisch College, en is hij jaarlijks te vinden bij het ‘ruigste weekend voor de jeugd’ van Royal Mission.

Marc Holleman

De Bijbel vertelt ons verschillende verhalen over mannen die vastberaden zijn om te leven met God. Het zijn verhalen die ons inspireren en tegelijkertijd enorm uitdagen. En soms is dat precies wat we nodig hebben in onze levens en in deze tijd: een voorbeeld nemen aan iemand die met God gewandeld heeft. We zoomen op 15 juni dus met elkaar in op het verhaal van één van deze mannen. We laten ons inspireren, we laten ons uitdagen en we verwachten dat God tot ieder van ons zal spreken.


Vragen? Stuur ons een e-mail via deze link.

Advertenties