Uitnodiging sprekersavond Ando Geworgjan

Sprekersavond Ando Geworgjan

Geboren en opgegroeid in Armenië (toen nog voormalige Sovjet-Unie) heeft hij vanaf eind 1999 samen met zijn ouders en zus jaren doorgebracht in diverse opvang- en asielzoekerscentra.

De ervaringen opgedaan tijdens deze periode als asielzoeker en later ook de ervaringen van zijn politiewerk op straat hebben hem gevormd tot een spreker met wijsheid en verhalen over leven, dood en geloof.

De Bijbelse boodschap die hij verkondigt is doorleeft en praktisch, inspirerend en laagdrempelig. Naast zijn dagelijks werk als (motor)agent en zijn studie aan de Haagse Hogeschool heeft Ando (27) passie voor het woord van God. Als jonge, gepassioneerde spreker reist hij door het land om jongeren en volwassenen te inspireren en te raken met het goede nieuws.

Als jongerenwerker in de Armeense Evangelische Gemeente in Utrecht is hij ook betrokken bij de dagelijkse organisatie van jeugdwerk.

Op Zondagavond 8 october zal Ando naar Wormer komen om ons zijn verhaal te vertellen. De muzikale medewerking is in handen van de huisband.

Iedereen is van harte welkom op bijgaand adres:

De Wijngaard
Dorpsstraat 134a
1531 HP  Wormer

 

Zaal open 18.30uur                    Aanvang sprekersavond 19.00uur

Vooraf en na afloop van deze avond is er koffie en thee.

ando geworgjan

Advertenties